Wat is nou de Lifestyle 

van Mariëlles Lifestyle

Allereerst, wat betekent het woordt lifestyle nou eigenlijk? Een lifestyle betekent voor mij alles wat iemand is, wat iemand doet en leuk vindt.

 

Allereerst ben ik verhalenverteller en creator. Ik houd van dingen creëren, in de breedste zin van het woord, maar ik houd vooral van dingen creëren in woord en geschrift. Dit zijn vooral fictieve verhalen die in allerlei vormen voor kunnen komen. Daarnaast schrijf ik blogs die je op deze website kunt vinden, maar ook columns. Columns zijn vaak mijn hersenspinsels over allerlei zaken. Ik schrijf over alledaagse onderwerpen, maar filosofeer ook graag over de zin en onzin van het leven. 

Vanuit mijn afgeronde HBO opleiding Voeding en Diëtetiek heb ik een grote affiniteit met gezonde voeding en het creëren van een healthy active lifestyle. Dat is ook de reden dat ik eind 2014 heb gekozen om onafhankelijk Herbalife member te worden. Inmiddels heb ik ervoor gekozen om niet meer als diëtist te werken en me volledig te focussen op mijn werk als Herbalife coach. De reden? Als Herbalife coach heb ik meer vrijheid om te doen wat ik leuk vindt. Wil je meer weten over mijn coaching? Klik hiernaast dan op de knop. 

Verder houd ik van muziek (ik kan saxofoon spelen), bezoek ik graag musicals, houd ik van reizen, lekker eten (alles draait om balans) en ben ik dol op persoonlijke ontwikkeling. Wie schrijft, leest ook graag (denk ik), wat betekent dat ik naast fictie ook van die zelfhulpboeken lees ;) 

Wil je meer weten? Dan hoor ik dat natuurlijk graag! Neem dan gerust contact met me op :-) 

© 2018 by Mariëlle Nooijen. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon