Blog

  • marielleslifestyle

Dagboek aan mijn kleine spruit#1


Lieve kleine spruit,


Vandaag, 29 januari 2020, kwamen papa en ik erachter dat ik zwanger ben van jou. Hoewel we al een half jaartje bezig zijn, hadden we het niet verwacht. Was het toch een beetje een verrassing!Nadat ik de test had gedaan ben ik rustig gaan ontbijten en papa is zich gaan klaarmaken. De test had ik op het aanrecht neergelegd zodat we er allebei niets van zouden zien. Ik had de wekker op 2 minuten gezet, zodat we niet te vroeg en niet te laat het resultaat zouden aflezen. Omdat we het dus niet verwacht hadden, werd ik helemaal niet zenuwachtig toen het alarm afging. Papa en ik liepen samen naar het aanrecht toe en ik hield mijn hand erboven. Ik telde af van 3 naar 1 en toen zagen we het! Een plusje! We keken elkaar meteen aan vol verbazing en gaven elkaar daarna meteen een knuffel. Ons geluk kan niet op!


We zijn allebei zo blij papa en ik. Ik wil het dolgraag aan anderen vertellen, zo trots ben ik al op jou! Papa wil nog heel even wachten tot de eerste echo, om zeker te weten dat je hartje klopt. Toen ik ongeveer 6 maanden geleden vertelde aan oma dat Papa en ik wilden kijken of een kindje ons gegund zou zijn, was ze super enthousiast. Ze zei dat we het niet meteen moeten vertellen. Dat papa en ik maar lekker moeten genieten van die eerste weken zwangerschap. Dat wij met ons 2 een heel leuk geheimpje hebben, wat verder nog niemand weet.


Toch is dat lastig zeg. Papa en ik moesten allebei werken vandaag. Ik vond het super lastig om vandaag niet continu rond te lopen met een grote glimlach op mijn gezicht, maar ik heb het overleefd. Morgen ben ik vrij en bel ik de verloskundige om een afspraak te maken. Eens zien wat me dan allemaal verteld gaat worden. Hoe het allemaal gaat verlopen. Vind dat best spannend hoor, maar alles komt goed! Dat weet ik zeker.


Dag lieve kleine spruit, groei maar goed.

Mama houdt van je xx


In deze blog serie ‘Mommy to be’ houd ik jullie op de hoogte van alle ontwikkelen rondom mijn zwangerschap. Van de keuze om voor een kindje te gaan tot de uiteindelijke bevalling. Vanaf nu komt er in deze categorie regelmatig een blog online, dus blijf de website in de gaten houden!

27 keer bekeken

© 2018 by Mariëlle Nooijen. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon