Blog

  • marielleslifestyle

Dagboek aan mijn kleine spruit #10


Dag lieve kleine spruit,


Ik heb gemerkt dat ik de afgelopen tijd het een en ander vergeten ben te vertellen. We hebben onder ander jou baby kamer uitgezocht en deze is nu grotendeels klaar. Inmiddels is ook bekend wanneer we met het werk weer van start gaan!De babykamer uitzoeken was nog een hele klus. We hebben bij verschillende winkels gekeken en ik heb heel veel websites van winkels bezocht om te kijken wat ik leuk vond. Ik had daar natuurlijk genoeg tijd voor, omdat het werk gesloten was, papa moest echter gewoon werken. Het begon al bij het budget, want wat is in hemelsnaam een ‘normale’ prijs voor meubels die in de babykamer komen? Daar begint het dus mee, en dan begint de zoektocht pas. Uiteindelijk kwamen we op aanraden van vrienden uit bij Van Asten baby superstore in Tilburg. Daar hebben we nog uitgebreid rondgekeken voor we een keuze maakten, maar we hebben de keuze gemaakt! Omdat we inmiddels wisten welke kleuren we op de kamer wilden, hadden we ook alvast wat accessoires daar gekocht. Last but not least hebben we daar ook de luiertas uitgezocht en ook maar meteen gekocht.


Inmiddels zijn de meubels geleverd en heeft papa, met een beetje hulp van mij, de kast, commode en je ledikantje in elkaar gezet. Van te voren had hij nog de muur geverfd die we een andere kleur wilden geven. Nu de meubels staan, is het aan mij de taak om je kleertjes te gaan wassen die we hebben gekregen. En dat zijn er veel! Toch wel handig om te weten dat je een meisje wordt ;-)


En de datum dat we weer van start gaan op het werk is definitief bekend! We gaan 15 juni weer van start. Ben heel erg benieuwd hoe dit gaat zien. We hebben de week daarvoor sowieso 1 dag gepland om samen te komen, zodat we een idee hebben hoe het protocol in de praktijk gaat werken. Daarnaast moeten er nog wat andere dingen geregeld worden, maar dat is niet erg interessant om aan jou te vertellen. Ik ben heel erg benieuwd hoe het gaat lopen, en hoe het is om iedereen straks weer te zien.


Dag lieve spruit, tot snel.

Mama houdt van je xx


In deze blog serie ‘Mommy to be’ houd ik jullie op de hoogte van alle ontwikkelen rondom mijn zwangerschap. Van de keuze om voor een kindje te gaan tot de uiteindelijke bevalling. Vanaf nu komt er in deze categorie regelmatig een blog online, dus blijf de website in de gaten houden!

16 keer bekeken

© 2018 by Mariëlle Nooijen. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon