Blog

  • marielleslifestyle

Dagboek aan mijn kleine spruit #4


Dag lieve kleine spruit,


Oma heeft me de afgelopen 2 weken verschillende keren gebeld. Bijna iedere keer vroeg ze wanneer we de afspraak hebben bij de verloskundige en hoe het met me gaat. Ze heeft opa laatst gesproken en had heel veel moeite moeten doen om haar mond dicht te houden.Afgelopen zondag was ze ook even hier, omdat papa op vakantie was met vrienden. Ik voelde me best wel misselijk en heb zelfs die dag overgegeven. Achteraf, gezien de symptomen, was het waarschijnlijk buikgriep, maar de misselijkheid was de dagen ervoor en erna ook aanwezig. Ach, het hoort erbij.


Oma zal blij zijn als we de rest verteld hebben dat we jou verwachten, vandaag hebben we namelijk voor het eerst jou hartje zien kloppen! Ik was best zenuwachtig, want zo’n moment is toch spannend. Toen ik jou hartje zag kloppen kon ik alleen maar lachen. De opluchting kwam eigenlijk pas toen papa en ik thuis waren. We hebben ons zitten vergapen aan de echo’s en hoe je eruit ziet.


Vanavond zijn we meteen bij opa gaan eten en hebben we verteld dat we zwanger zijn. Hij had het niet meteen door, maar zodra hij me aankeek en de tranen in mijn ogen zag wist hij genoeg. Opa was door het dolle heen! Hij vond het ook geweldig om meteen de echo’s te kunnen zien. Daarna zijn we naar vrienden gegaan om het te vertellen. De dag nadat wij erachter kwamen dat we in verwachting zijn van jou, zijn zij bevallen van hun tweede dochtertje. Toen we op ludieke wijze het goede nieuws vertelden, gaf ik aan dat we toch nog heel even tegelijkertijd zwanger zijn geweest. Ook heel leuk om te weten dat jij 8 maanden jonger bent dan hun tweede dochtertje.


En dan komen er nog veel meer mensen de komende tijd, waar we het goede nieuws aan gaan vertellen. Ik kijk nu al uit naar hun reacties.

Ik laat je weten hoe dat was.


Dag kleine spruit, groei maar lekker verder.

Mama houdt van je xx


In deze blog serie ‘Mommy to be’ houd ik jullie op de hoogte van alle ontwikkelen rondom mijn zwangerschap. Van de keuze om voor een kindje te gaan tot de uiteindelijke bevalling. Vanaf nu komt er in deze categorie regelmatig een blog online, dus blijf de website in de gaten houden!

21 keer bekeken

© 2018 by Mariëlle Nooijen. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon