Blog

  • marielleslifestyle

Dagboek aan mijn kleine spruit #5


Dag lieve kleine spruit,


De afgelopen weken hebben we heel veel plezier gehad met de rest van de familie vertellen dat we zwanger zijn van jou. We hebben kaartjes of cadeautjes gegeven of een berichtje gestuurd met de echo.Iedereen was natuurlijk superblij! Voor ons was het extra speciaal dat we het ook aan papa’s oma en aan kleine oma konden vertellen. Kleine oma is mijn oma, en ik heb haar moeder ook nog gekend tot ik ongeveer 6 jaar was. Als jij straks geboren bent, kan er weer een foto gemaakt worden met 4 generaties bij elkaar, net als toen ik geboren werd! Voor mij was de reactie van kleine oma prachtig! Jij bent voor haar het eerste achterkleinkind en ze had nooit verwacht, wel gehoopt, dat ze dit nog zou meemaken. Ik ben heel blij dat ik haar reactie op beeld heb, iets wat ik altijd zal koesteren. Als je later groot bent, zal ik je de video zeker laten zien.


Naast alle leuke reacties, waren er ook minder leuke dingen, voor mij althans. De hormonen zorgen ervoor dat ik regelmatig misselijk ben en ik heb af en toe last van mijn buik. Ik denk dat het bandenpijn is, maar pijn is het niet te noemen. Ik merk inmiddels wel dat het een spier is die opgerekt wordt. Het doet dus geen pijn, maar fijn is anders haha.


Vandaag hebben we trouwens de termijnecho gehad. De vorige keer, bij de eerste echo, werd gezegd dat de uitgerekende datum 1 oktober is, maar vandaag is het toch 28 september geworden. Je bent dus een paar daagjes ouder dan eerst gedacht. Dat betekent dat ik vandaag precies 11 weken zwanger ben! Wat gaat dat snel.


Nu ga ik snel mijn pen neerleggen en verder met pakken, want overmorgen gaan papa en ik op vakantie naar Athene!


Dag kleine spruit,

Mama houdt van je xxIn deze blog serie ‘Mommy to be’ houd ik jullie op de hoogte van alle ontwikkelen rondom mijn zwangerschap. Van de keuze om voor een kindje te gaan tot de uiteindelijke bevalling. Vanaf nu komt er in deze categorie regelmatig een blog online, dus blijf de website in de gaten houden!

17 keer bekeken

© 2018 by Mariëlle Nooijen. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon