Blog

  • marielleslifestyle

Guilty pleasureIedereen heeft wel een zogenoemde ‘guilty pleasure’. Die van mij is pregnancy announcements kijken op YouTube haha! En mocht je je afvragen of dat is begonnen vanaf het moment dat we ervoor kozen om voor een kindje te gaan, dan zeg ik daar volmondig ‘Nee’ op. Dat is echt al véél langer. Ik vind de oprecht enthousiaste en verbaasde reacties zo leuk om te zien! Ik word er altijd blij van :DIn onze 2e maand van TTC (trying to conceive) zat ik dus ook YouTube af te struinen. Ik kwam op dat moment een filmpje tegen van iemand die tips gaf over TTC. Die ging ik meteen toepassen! Het was namelijk een menstruatie app. Dit is een kalender waarop je zelf kan tracken wanneer je menstruatie, en dus ook je eisprong, is. Als je cyclus gemiddeld langer dan 28 dagen duurt, zoals bij mij het geval is, of als je een onregelmatige cyclus hebt, past de app zich vanzelf aan door middel van een berekening. Zo weet je wanneer ongeveer je vruchtbaarste dagen (eisprong) zijn. Superhandig en een echte aanrader! De app die ik gebruik kun je in de google app store vinden onder de naam ‘Menstruatiekalender’ en heeft een roze afbeelding met het profiel van het gezicht van een vrouw.


Helaas waren ook de 2e en 3e maand van onze TTC reis niet succesvol.


Maar nog even verder over wat positiefs: die guilty pleasure van mij. Want ik wil jullie mijn favoriete zwangerschapsaankondigingen natuurlijk niet onthouden!

Op 1 staat natuurlijk de aankondiging van de zwangerschap van mijn lieve coaches Nicky en Vanja.

Zwangerschapsaankonding Nicky & Vanja #1


En op 2 kan de aankondiging van hun tweede kindje natuurlijk niet ontbreken!

Zwangerschapsaankondiging Nicky & Vanja #2


Op 3 staat de aankondiging van Justin en Emily Baldoni. Justin speelt Rafael in de Amerikaanse serie ‘Jane the Virgin’. Ik vond de manier waarop ze bijna al hun familie en vrienden het goede nieuws vertelden, zo mooi. Ze hebben echt iedereen verrast!

The surprise #1


Om die reden staat dan ook de aankondiging van het 2e kindje van Justin en Emily op plaats 4.

The surprise #2


En op 5, deze kan ook niet op dit lijstje missen, de aankondiging van de zwangerschap van Elise. En zij was zwanger van een tweeling! Inmiddels is ze bevallen :D Voor degene die haar al langer kent, ze is bekend op YouTube van de Blonde Tigers. Om eerlijk te zijn ben ik haar pas gaan volgen nadat ik haar zwangerschapsaankondiging heb gezien (was natuurlijk op dat moment YouTube aan het afstruinen haha). Dus hieronder de link naar haar zwangerschapsaankondiging.

Een tweeling!
In deze blog serie ‘Mommy to be’ houd ik jullie op de hoogte van alle ontwikkelen rondom mijn zwangerschap. Van de keuze om voor een kindje te gaan tot de uiteindelijke bevalling. Vanaf nu komt er in deze categorie regelmatig een blog online, dus blijf de website in de gaten houden!

34 keer bekeken

© 2018 by Mariëlle Nooijen. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon