Blog

  • marielleslifestyle

Te laat, misselijk en wisselende emoties

Bijgewerkt: mei 15Het was de eerste maand dat we probeerden om een kindje te krijgen. Tot het moment dat mijn menstruatie aan moest vangen was ik nog niet zo benieuwd. Enkele dagen voor mijn menstruatie had ik ineens een lachbui. Vervolgens was ik 1 dag te laat met mijn menstruatie, dus ik was er meteen van overtuigd, ik ben zwanger!


Die lachbui was namelijk zo erg dat ik er bijna niet uit kwam. En mijn vriend had opgezocht dat dit ook een teken kon zijn dat je zwanger bent. Tot slot was ik ook nog misselijk. Met al deze punten bij elkaar opgeteld, was ik dus overtuigd. Daartegenover staat dat ik met mijn menstruatie niet de klok erop gelijk kan zetten. En toch bleef dat gevoel. De volgende ochtend dan maar een test doen.


Die test was helaas negatief. Nou oké, jammer dan. Volgende keer beter, dacht ik bij mezelf. Het is ten slotte de eerste maand en mocht ik over een week nog geen menstruatie hebben, kan ik altijd nog testen. Dus ik ging gewoon naar het werk en zou wel zien wat er zou gebeuren.


Die ochtend moest ik naar de wc op het werk. Voor een fractie van een seconde bevroor ik toen ik het bloed zag. Oké, dus toch écht niet. Ik zou liegen als het me niets deed, maar echt huilen was ook niet nodig. Ook niet toen ik ’s avonds thuis kwam van het werk. Mijn vriend vond het ook jammer, maar had ook de instelling ‘Het is pas de eerste maand’. Dus op naar de volgende maand! Eens kijken of het dan wel raak is.

In deze blog serie ‘Mommy to be’ houd ik jullie op de hoogte van alle ontwikkelen rondom mijn zwangerschap. Van de keuze om voor een kindje te gaan tot de uiteindelijke bevalling. Vanaf nu komt er in deze categorie regelmatig een blog online, dus blijf de website in de gaten houden!

36 keer bekeken

© 2018 by Mariëlle Nooijen. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon